Overname – Schut Huisartsen – Beusichem
Bernhardlaan 1a 4112 KH Beusichem Tel:0345-501736 0345-503029 Spoed kies optie 1

Overname

Over ons

Per 1 januari 2015 zijn dokter A.J.A. van Dijk en dokter W.S.G. van Dijk-Hoen gestopt met hun apotheekhoudende huisartsenpraktijk aan huis. Sindsdien hebben wij, Martin Schut en Christine Schut-Kielich, vol enthousiasme de zorg voor de patiënten in Beusichem en omgeving van hen overgenomen.

We stellen ons graag kort aan u voor:

 Martin Schut:

Ik ben geboren in 1976 en opgegroeid in Barneveld, waarna ik voor mijn studie naar Nijmegen vertrok.  Tijdens onze studie Geneeskunde en  Gezondheidswetenschappen in Nijmegen hebben Christine en ik elkaar ontmoet. We zijn getrouwd en hebben 3 kinderen.

In 2010 ben ik afgestudeerd als huisarts, waarbij ik tijdens de opleiding al met veel plezier in de Betuwe heb gewerkt in Ommeren. Voorafgaand aan de huisartsenopleiding heb ik als arts gewerkt op het consultatiebureau en op de Spoedeisende Hulp in Zevenaar. Sinds eind 2012 ben ik werkzaam geweest in de praktijk van dokter Van Dijk en Van Dijk-Hoen als waarnemend huisarts. Inmiddels voel ik me thuis in Beusichem en ben blij dat we ons definitief hebben kunnen vestigen.

Christine Schut-Kielich:

Ik ben geboren in 1976 en oorspronkelijk kom ik uit Twente. Voordat ik aan de huisartsenopleiding begon heb ik ervaring opgedaan op de Spoedeisende Hulp in Zevenaar en op de afdeling Verloskunde en Gynaecologie in Apeldoorn. Ook ik maakte tijdens de opleiding al kennis met de Betuwe in Dodewaard. Sinds 2012 ben ik werkzaam geweest als waarnemend huisarts bij verschillende praktijken en huisartsenposten. Sinds zomer 2014 zijn we verhuisd met ons gezin vanuit Nijmegen naar omgeving Beusichem. Zo kunnen we ons richten op onze nieuwe toekomst en onderdeel worden van de gemeenschap.

Graag begroeten we u aan de Bernhardlaan.