Klachten – Schut Huisartsen – Beusichem
Bernhardlaan 1a 4112 KH Beusichem Tel:0345-501736 0345-503029 Spoed kies optie 1

Klachten

De medewerkers van Schut Huisartsen streven ernaar om u de beste zorg te verlenen. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Als u een klacht heeft, blijf er dan niet mee rondlopen.

Wat kunt u doen?

Als u een klacht heeft bespreek dit dan met uw huisarts. Ook als het een klacht is die betrekking heeft op een andere hulpverlener kunt u dit altijd met uw eigen huisarts bespreken.
U kunt ook schriftelijk een klacht indienen. Hiervoor kunt u een klachtenformulier afhalen bij de balie. We zullen binnen 1 week reageren op uw klacht, vakantieperiodes uitgezonderd. Afhankelijk van de aard van de klacht zal de reactie telefonisch of schriftelijk zijn. Het doel van dit contact is om de lucht te klaren en te komen tot een oplossing van het probleem. Uiteraard wordt hierbij alle informatie strikt vertrouwelijk behandeld.

Onze praktijk is ook aangesloten bij Klachten regeling Zuid. Zij zijn een onpartijdige groep welke klachten t.a.v. uw huisarts behandelen. Klik hier voor nadere informatie. Hier kunt u terecht als u er met uw huisarts niet samen uitkomt.